JW Marriott Marquis Miami

En oas av lyx vid vackra Biscyne Bay

boka hotell i MiamiHotell JW Marriott Marquise ligger vid Biscayne Bay och bjuder på en obetalbar utsikt över antingen bukten nedanför eller Miami stad. Miami är stort och avståndet från Marriott till populära South Beach är ungefär åtta kilometer, men tack vare Metromover, som ligger inom gångavstånd till Marriott, kan man enkelt ta sig från Marriott till Miamis alla intressanta platser.

Marriott är en oas av lyx, flärd och förstklassig service. De 313 rummen är modernt inredda med fantastiskt fräscha och bekväma möbler. Sängar och sängkläder är gjorda i mjuka naturmaterial av allra högsta kvalitet, och de rymliga badrummen i marmor är utrustade med både king-sizebadkar och TV.

Allt man behöver för en perfekt semester

hotell miamiI varje rum ingår en 52 tums TV, Wi-Fi, och espressomaskin; utöver alla standardbekvämligheter som luftkonditionering, minibar, värdeskåp, badrock, tofflor och hårtork.

På detta överväldigande lyxhotell finns givetvis både restauranger och kaféer med gott rykte och de som vill hålla kroppen igång under semestern kan använda sig av det välutrustade gymmet, eller delta i fitnesslektioner. Här finns också ett ljuvligt SPA där man kan skämma bort sig själv med allsköns välgörande behandlingar.

Klicka här för att se mer hotell i Miami.