Upplev

Miami är minst sagt en fantastisk stad med mängder av utflyktsmål, sevärdheter, shopping och saker att uppleva. I Miami finns det någonting kring varje hörn som lockar och det behöver därför inte vara speciellt långt mellan de olika utflyktsmålen. Bara att gå runt och titta på staden tycker väldigt många är roligt men självklart finns där andra saker du kan göra i staden. Framförallt om du gillar djur. Här nedan får du flera tips på olika ställen du borde besöka om djur är någonting som du tycker är roligt.

Monkey Jungle

Är du i Miami och är intresserad av djur så borde du sätta dig i första bästa taxi och åka i ynka 20 minuter. Då kommer du nämligen till Monkey Jungle som är en 15 hektar stor skyddad park med djungel där et finns nästan 30 olika varianter av apor som lever fritt och har det bra. Detta är en exotisk miljö att vistas i och du kommer garanterat få se mängder av de vackra aporna, i olika storlekar och olika färger. En dröm för de som gillar djur. Allra helst om du gillar apor.sevärdhet i Miami

Parrot Jungle Island

Vill du se ännu fler olika sorters djur så är detta stället för dig. Här kan du se mängder av olika papegojor men kan också få dig en titt på omkring 300 olika sorters växtarter. Är du naturmänniska så är detta ett absolut måste för att dus ak klara av storstaden. Utöver olika former av papegojor så finns här också en hel del klappvänliga djur som är mycket kul för de allra minsta i familjen.

Miami Metrozoo

Detta är ett zoo där djuren får gå så fritt som möjligt i inhägnader som ska likna de klimat dem vanligtvis skulle leva i om dem var het och hållet ute i det fria. Här kan du titta på omkring 1300 olika djurarter och lär garanterat ha att göra under hela dagen. Detta är ett populärt turistmål framförallt för familjer som är på besök i Miami.

Detta zoo är framförallt välkänt för att dem har en så kallad Komodovaran som är en form av väldigt stor ödla. Denna ödla kallas av många som en av världens mest skrämmande djur då dem är väldigt stora och kan springa väldigt fort om det skulle vara så att dem väl bestämmer sig för att gå till attack. Inte allt för många zoo har en Komodovaran så är du i Miami är detta definitivt ett unikt tillfälle för dig att faktiskt kunna få se en på riktigt.

Miami Seaquaium

Här går det att lägga mängder med timmar bara på att gå runt och titta på alla de fantastiska vattenvarelser som finns. På Miami Seaquarium kan du titta på 10 000 olika former av marina varelser. Här finns otroligt mycket att titta på och du kommer garanterat öppna ögonen stort flera gånger om när du får äran att titta på alla dessa vackra djur.

Det är här den välkända delfinen Flipper plaskar runder. Delfinerna brukar över lag vara ett bland de djur som är mest uppskattat. Kanske för att de finns så väldigt många barn som alltid villat leka med en delfin. Alla vill ju leka med ett djur som så gärna vill leka med dem tillbaka. Här kan du få lära dig mycket om just delfiner då det i parken finns många som arbetar väldigt nära just detta djur. Och vill du komma extra nära de vackra varelserna kan du köpa en speciell biljett och då kan du till och med få äran att bad med dem och mata dem om du så vill.

Miami är verkligen en stad för dig som gillar att titta på djur och som vill veta mer om alla de fantastiska varelser som lever på jorden. Ta dig en god titt på både de djuren som lever på lan och de djuren som lever i havet, kom nära dem och låt dig beundra dem. Väljer du att besöka något eller flera av dessa olika former av zoo så kommer du garanterat göra hela familjen glad. Och även alla de som inte följt med på resan för ni kommer ha mängder av lika historier att berätta för dem när ni väl kommer hem igen.