W Miami

Originellt lyxhotell mitt i Miami

boka hotell i MiamiVill man skämma bort sig själv med förstklassigt boende i Miami, som bjuder på centralt läge och sofistikerad designinredning, så är en vistelse på W Miami är sannerligen en upplevelse för livet. Här blandas Östasiatiska influenser och Miamis avslappnade energi med en servicenivå i världsklass. Hotellet består av 148 lyxiga rum, ett enormt SPA- och hälsocenter, ett pooldäck med intilliggande snackbar, samt en restaurang som bjuder på läcker Medelhavsinspirerad mat.

Inredningen på hotell W i Miami är extremt väl genomtänkt och originell, samtidigt som fokus ligger på kvalitet och komfort. Designen i rummen är sofistikerad och elegant och materialen man använder är noga utvalda, med djärva inslag av klara färger.hotell miami

Med sin belägenhet i businessdistriktet Brickwell lockar W Miami en hel del affärsresenärer, men en annan stor andel av hotellets gäster är semesterfirare som vill semestra med klass och inte nöjer sig med något annat än att befinna sig mitt i händelsernas centrum.

Alla rum är utrustade med sängar och sängkläder av högsta kvalitet, badrum i marmor från golv till tak, en välfylld minibar, Wi-Fi, 42 tums TV-apparater med tillgång till filmbibliotek och kabel-TV, värdeskåp och lyxiga toalettprodukter. Spabehandlingar på rummet går att få på begäran.

Klicka här för att se mer hotell i Miami.